One Room of a Cottage - Escape From The Villa

One Room of a Cottage, Room of Lion oyununun yapımcısından bir başka güzel point click tarzı odadan kaçış oyunu.


Escape Your Boyfriend's Room

Escape Your Boyfriend's Room, Goyco Design tarafından hazırlanan bir başka güzel point click tarzı oda oyunu. Arkadışınız faresini besleyebilmeniz için evinin anahtarını size bırakıyor. Ancak eve girince onun tehlikeli biri olduğunu farkediyorsunuz. Tek yapmanız gereken bir an önce evden kaçabilmek.


Geek Quest 3 - Mudd Quest 3

Geek Quest 3 - Mudd Quest 3, Alex Bobbs tarafından hazırlanan odadan kaçış oyunları serisinin üçüncü bölümü. Zorlayıcı bilmecelerin olduğu kaliteli bir point click tarzı oda oyunu.


Jail Break

Jail Break, Jocara tarafından hazırlanan eğlenceli bir diğer hapis oyunu. Amaç kilitli bulunduğumuz hücreden çıkıp, hapishaneden kaçabilmek.


Earthquake Escape

Earthquake Escape, bir başka enteresan odadan kaçış oyunu. Küçük çocuğa deprem sırasında okuldan çıkabilmesi için yardım ediyoruz.


Gas Chamber Escape

Gas Chamber Escape, GamesHandBook'dan zaman kısıtlaması bulunan değişik bir oda oyunu. Gaz odasından kurtulabilmek için yalnız bir dakika süre bulunuyor.


Return to the THK58

Return to the THK58, Alexandre Timbro yapımı bir diğer point click yarzı oda kaçış oyunu.


Escape from the Balloon Room

Escape from the Balloon Room, Tesshi-m tarafından hazırlanan bir diğer point click escape oyunu. Aynı yapımcının diğer oyunları: Escape Underground Room, Mild Escape The Room


Wildboar Room Escape

Wildboar Room Escape, paralel love sakura'dan bir başka point click tarzı oda oyunu.


First Room

First Room, point click tarzı zevkli bir oda oyunu. Oda içine gizlenmiş nesneleri bulup kullanarak kilitli kaldığımız odadan çıkışın yollarını arıyoruz.


Jojo Escape

Jojo Escape, point click tarzı japon odadan kaçış oyunu.


Next Survivors

Next Survivors, bir başka japon point click tarzı hapis oyunu.


Escape Blue Bathroom

Escape Blue Bathroom, Rhosus tarafından hazırlanan eğlenceli br başka kaçış oyunu. Kilitli kaldığımız banyodan çıkmanın yollarını arıyoruz. Gizli nesneleri bulup, şifreleri çözmek gerekiyor.


Secret Society Strawberry Cocktail

Secret Society Strawberry Cocktail, değişik bir oda oyunu. Oyuna başlamak için önce şifreyi çözmek gerekiyor.


Escape from Dream Room

Escape from Dream Room, Escape From Original Room oyununun yapımcısından bir başka kilitli oda oyunu.


Death Trap

Death Trap korku tarzı kaliteli bir oda oyunu. Amacımız içinde bulunduğumuz ürkütücü evden kaçabilmek. Yüklemesi uzun sürebilir.


Kangaroo Room Escape

Kangaroo Room Escape, yine parallellove sakura'dan bir başka point click tarzı oda oyunu.


Rhino Room Escape

Rhino Room Escape paralel love sakura'dan bir başka point click tarzı odadan çıkış oyunu.


Escape M3106

Escape M3106, çin yapımı, siyah beyaz bir başka point click tarzı oda oyunu. Hapsolduğumuz ofisten dışarı çıkışın yollarını arıyoruz.


Heyaka Raderu

Heyaka Raderu, bir başka yeni point click tarzı japon oda oyunu.


Escape Japanese Library

Escape Japanese Library, bir diğer point click tarzı kaçış oyunu. Kilitli kaldığımız kütüphaneden çıkabilmek için, etrafta bulduğumuz nesne ve ipuçlarını kullanıp, bulmacaları çözüyoruz.


Escape from Papier Mache Plasticine Room

Escape from Papier Mache Plasticine Room Escape- Nendo, Studio Regalia'dan değişik grafiklere sahip bir başka point click tarzı oda oyunu.


Get Out v2.0 Poker Night

Get Out v2.0 Poker Night, gongames den point click tarız bir başka oda oyunu. Amacımız kilitli bulunduğumuz binadan kaçabilmek. Etrafı dolaşıp, bulduğumuz nesnleri birleştirip kullanarak kaçmaya çalışıyoruz. Gon games'den Arjantinli Gonzalo Javier Fernández tarafından hazırlanan diğer oyun Get Out - One Simple Room

3D Room Escape

3D Room Escape son derece kaliteli ve zor bir başka point click tarzı oda oyunu.

D's Room Escape 1

D's Room Escape 1 bir başka renkli, point click tarzı japon oda oyunu. Kilitli kaldığımız oda içerisinde bulunan gizli nesne ve ipuçlarını bulup kullanarak odadan çıkışın yolunu arıyoruz.

Oynamak için tıklayın..

Canlı Sohbet