Room Fake

Room Fake son derece kaliteli ve güzel, point click tarzı japon oda oyunu. Odayı araştırıp, gizli nesne ve ipuçlarını bulup kullanarak odadan çıkmaya çalışıyoruz.

Oynamak için tıklayın..

Not Escape From Room

Not Escape From Room enteresan bir oda oyunu. Oda içinde saklı yılbaşı ağacı süslerini bulup, doğru bir şekilde kullanarak oyunu tamamlıyoruz.


Twelve Dragon's Room - Twelve Signs 3

Twelve Dragon's Room - Twelve Signs 3, serinin üçüncü oyunu. Point click tarzı bu yeni oda oyununda, diğer oda oyunlarında olduğu gibi gizli nesne ve ipuçlarını bulup kullanarak odadan çıkıyoruz. Serinin diğer oyunları: Twelve Dragon's Room - Twelve Signs Vol.1 , Twelve Dragon's Room - Twelve Signs 2


Escape Your Bedroom

Escape Your Bedroom , point click trazı bir diğer güzel odadan çıkış oyunu. Kilitli kaldığımız odadan çıkabilmek için her zamanki gibi odada bulunan eşyaları kullanıyoruz.


Rent A Car

Rent A Car, bir başka değişik oda oyunu. Toplantıya yetişebilmek için önce bilgisayarı çalıştırmak sonra da bir araç kiralamamız gerekiyor. Enteresan bir point click oyunu.


Heart Key

Heart Key, bir başka güzel oda oyunu. Hapis olduğumuz odayı araştırıp, gizlenmiş nesne ve ipuçlarını bulup odadan çıkıyoruz.


Escape Yellow Door

Escape Yellow Door, eğlenceli bir başka point click tarzı oda oyunu. Bilmeceleri çözüp, bulduğumuz nesneleri doğru bir şekilde kullanarak odadan çıkmaya çalışıyoruz. Bu oyunu sevenler Twinkle tarafından hazırlanan diğer oyunlarına da mutlaka bir göz atsınlar: Escape from Pink Door ve Escape of Blue Door

Oynamak için tıklayın..

Maka Mini Room Escape

Maka Mini Room Escape, point click tarzı bir düğer odadan çıkış oyunu. Oda içeisinde bulunan nesneleri ve gizli .puçlarını kullanarak kilitli kaldığımız odadan çıkışın yollarını arıyoruz.


Adult Room

Adult Room, yetişkinler için hazırlanmış enteresan bir point clik oda oyunu.


Locked Forever 5

Locked Forever 5 point click tarzı bir diğer güzel oda oyunu. Serinin diğer oyunları: Locked Forever, Locked Forever 2, Locked Forever 3, Locked Forever 4, Locked Forever 6


Ambridge Mansion 2 Escape Game

Ambridge Mansion 2 Escape Game bir başka korku temalı kaçış oyunu. Etrafı araştırıp bu ürkütücü ve gizemli yerden çıkmanın yollarını arıyoruz. Çocukların oynaması gereken, rahatsız edici görüntülerin bulunduğu değişik bir point click oyunu.


Mild Escape The Room

Mild Escape The Room bir başka point click tarzı güzel oda oyunu.

Oynamak için tıklayın..

Simple Tower Defense 3

Simple Tower Defense 3, son derece zor bir başka strateji oyunu. Amaç her zamanki gibi kuleleri düşman saldırılarından korumak ve düşmanları yok etmek.


Ray

Ray interaktif flash macera oyununun ilk bölümü.


Tanks Strategy Game

Tanks Strategy Game, bir başka savaş strateji oyunu.


Dunces Dragon-Sponge Bob The Square Pants

Dunces Dragon-Sponge Bob The Square Pants, sevimli çizgi kahraman sünger bob'un bir diğer flash macera oyunu. Sponge Bob, Patrick, Squidward yada Sandy karakterlerinden biri seçebiliyoruz.


Online Sudoku

Online Sudoku, bağımlılık yaratab japon zeka oyunu sudoku'nun flash versiyonu.


Bloons Tower Defense

Bloons Tower Defense, Ninja Kiwi'den bir başka strateji oyunu. Kulelerimizi balonlara karşı savunuyoruz.


Stuck Panic

Stuck Panic bir başka point click tarzı oda oyunu. Oda içinde bulunan gizli nesneleri ve ipuçlarını kullanıp kilitli kaldığımız odadan çıkışın yolunu arıyoruz. Bir başka güzel hapis oyunu.


Spell Racer

Spell Racer oyununda süpürgesi ile uçan cadıya engellere takılmadan ilerlemesi için yardım ediyoruz. Yön tuşları ile oynanıyor.


The Haunted House of Ghouls

The Haunted House of Ghouls, korku temalı bir shooting oyunu.


Crimson Warfare

Crimson Warfare zevkli bir başka strateji oyunu. Ordumuzu oluşturup düşmanlara karşı savaşıyoruz.


Cemet'ry Gates Chapters 3-4

Cemet'ry Gates Chapters 3-4, point click tarzı korku oyunu Cemetry Gates'in devam oyunu. Shattered Games'in diğer oyunları: Dream Escape, Gallery Escape

Oynamak için tıklayın..

El Emigrante

El Emigrante eğlenceli ve komik bir point click oyunu. Tek yapmamız gereken polislere yakalanmadan sınırı geçebilmek.


Deal or No Deal

Deal or No Deal, bizde Acun Ilıcalı'nın sunduğu Var mısın yok musun yarışmasının ingilizce versiyonu. Burada kutular yerine çantalar var. Oyunun başında çantamızı seçiyoruz. Daha sonra çantaları açtırmaya başlayıp, bankacıdan teklifler almaya başlıyoruz. Bol şanslar! Var mısın yok musun oyununu Türkçe oynamak için tıklayın..


Real Estate Mogul

Real Estate Mogul, değişik bir strateji oyunu. Evleri satın alıp, yenileyip satabildiğimiz kadar yüksek karla satmaya çalışıyoruz. Emlak dünyası ile ilgilenenler ve ticari zekasına güvenenler için güzel bir seçim.

Oynamak için tıklayın..

Steppenwolf - The X-Creatures Project 4

Steppenwolf - The X-Creatures Project 4, yön tuşları ile oynanan kaliteli bir başka Steppenwolf macera oyunu.

Oynamak için tıklayın..

The Invisible Beard of Contemplation 2

IBOC 2 : The Invisible Beard of Contemplation-Part Two yeni bir online riddle.

Trapped 5

Trapped 5 değişik bir kaçış oyunu. Odalar içerisinde ilerleyip, düşmanlara yakalanmadan, bombaları yok etmeye çalışıyoruz.


Solve The Crime

Solve The Crime oyununda amacımız bir cinayetin gizemini çözmek. Bunun için de etrafı dikkatlice dolaşıp ipuçlarını topluyoruz.

Oynamak için tıklayın..

Spongebob Squarepants Game

Sponge bob Squarepants (Sünger Bob Kare Pantolon) eğlenceli bir başka online macera oyunu.


Pirate Chains

Pirate Chains, bir çok bölümden oluşan, komik ve renkli grafiklere sahip bir başka point click tarzı macera oyunu. Amacımız korsanın kayıp hazineye ulaşmasını sağlamak. Anahtarları bulunca anahtar deliğine sürüklemek gerekiyor.


Internet World Walkabout

Internet World Walkabout muhteşem bir diğer flash macera oyunu.

Oynamak için tıklayın..

Skull Kid Game

Skull Kid Game oyununda amaç karşımıza çıkan her şeyi yok etmek!

Oynamak için tıklayın..

Smiley Bounce

Smiley Bounce eğlenceli bir diğer online macera oyunu.

Simpsons Game

Simpsons Game, çizgi dizi simpsonların online flash oyunu.


Atrocitys 2 Revenge

Atrocitys 2 Revenge, point click tarzı son derece korkutucu bir başka oda oyunu. Çocuklar kesinlikle oynamamalı. Çok fazla ürkütücü ve sinir bozucu sahneler içeriyor. Yüklemesi uzun sürüyor ancak çok kaliteli.


Pirates and Treasure

Pirates and Treasure, bir başka eğlenceli macera oyunu.

Stick Strike Game

Stick Strike Game, muhteşem bir stickman - çöp adam oyunu.


Amulet

Amulet, yön tuşları ile oynanan eğlenceli bir macera oyunu. Bu sefer de büyücülük okuluna sihir yapmayı öğrenmeye gidiyoruz.


Village Defense

Village Defence, bir diğer kaliteli strateji oyunu. Kasabayı saldırılara karşı korumaya çalışıyoruz.

Jane's Hotel

Jane's Hotel, son derece popüler ve zevkli bir diğer point click macerası. Jane'e para kazanıp otelini güzelleştirmesi için yardımcı oluyoruz.


Stickman Tennis

Stickman Tennis, Borrys Hasian tarafından hazırlanan eğlenceli bir diğer çöp adam stick man oyunu. Bu sefer mouse yerine yön tuşlarını ve space tuşunu kullanıyoruz.

Oynamak için tıklayın..

Horse Room Escape

Horse Room Escape, paralelove sakura yapımı bir diğer japon oda oyunu. Etraftaki nesnleri ve gizlenmiş ipuçlarını kullanarak odadan çıkışın yollarını arıyoruz.


Hippopotamus Room Escape

Hippopotamus Room Escape, Parallelove sakura'dan bir başka point click tarzı japon odadan kaçış oyunu.

Tipping Point 3

Tipping Point 3, point click tarzı bir diğer online macera oyunu. Kaliteli grafiklere sahip güzel bir oyun.

Restroom Trap

Restroom Trap, Türk yapımı bir başka point click tarzı kaçış oyunu. Zibumi2nin bu oyunda kilitli kaldığımız yer arkadaşımızın ofisindeki banyo.

Oynamak için tıklayın..

Wanpa Quest 5

Wanpa Quest 5, serinin beşinci oyunu. Point click tarzı güzel bir odadan çıkış oyunu.

Leaving Your Room 8

Leaving Your Room 8,Renegade tarafından hazırlanan, muhteşem oda oyunları serisinin sekizinci oyunu. Yine amacımız kilitli odadan çıkmak. Bunun için de etrafta bulunan ve gizlenmiş tüm anahtarları topluyoruz.

Naughty Classroom

Naughty Classroom, çocukların oynamaması gereken, güzel animasyonlar içeren bir başka point click oyunu.

Oynamak için tıklayın..

Canlı Sohbet