Pricilla Gone Missing

Pricilla Gone Missing Johan Törnkvist yapımı güzel bir point click oyunu. Kaçırılan Pricilla halayı bulmaya çalıştığımız bu oyunda, bulduğumuz bazı nesneleri birleşirerek kullanmamız gerekiyor.

Oynamak için tıklayın..

Sandwich Island

Sandwich Island point click tarzı online macera oyunu. Etrafı araştırıp gerekli objeleri bularak oyunu bitiriyoruz. Sandwich Islands kaptan James Cook tarafından, keşfin ardından (18 Ocak)Hawai adalarına verdiği isimdir.

Oynamak için tıklayın..

The Adventures Of Mr. Tumpkins

The Adventures Of Mr. Tumpkins oyununda sihirli iksiri içtikten sonra kafası balkabağına dönen Mr.Tumpkins'e bu lanetten kurtulması için yardımcı oluyoruz.


The Big House - La Grande Maison

The Big House - La Grande Maison muhteşem bir odadan kaçış oyunu. Escape oyunlarını sevenler bu oyunu mutlaka oynasınlar çünkü oyun içerisinde kırktan fazla odayı araştırmak ve point-clixk yeteneğimizi sergilemek gerekiyor.


Inspector Wombat

Inspector Wombat keyifli bir macera oyunu. Siz; ünlü Inspector Wombat çalınan resimlerin ve suçluların bulunması için müze müdürüne yardımcı oluyorsunuz.

Oynamak için tıklayın..

Train

Train eğlenceli bir point click oyunu. Doğru zamanda doğru yerlere tıklayarak hızla ilerleyen trenin bir yerlere çarpmasını engellemeye çalışıyoruz.


Fiend

Fiend online flash point-click oyunu. Evdeki ilaçların gizlendikleri yeri bulup hepsini tüketiyoruz. Saklanmış ilaçları bulmak için her yeri dikkatlice araştırıp bazı bilmeceleri çözmemiz gerekiyor.

Oynamak için tıklayın..

L'expresso Empoisonne (The Poison Coffee)

L'expresso Empoisonne (The Poison Coffee) Anode& Cathode yapımı son derece eğlenceli bir flash macera oyunu. Galeriden bazı resimler çalınmış ve bütün kanıtlar hırsızın bir ressam olduğunu gösteriyor. Bir öğretmen tam sırrı ortaya çıkaracakken zehirli bir kahve ile öldürülüyor. Polisin kapadığı bu davayı çözmekte öldürülen öğretmenin öğrencilerine kalıyor.

Oynamak için tıklayın..

Acaro

Acaro bağımlılık yapan point click tarzı bir oyun. Doğru yerlere tıklayarak kahramanımızın oyunu bitirmesini sağlıyoruz.

Oynamak için tıklayın..

Poop Adventure

Poop Adventure çok zevkli bir pint click tarzı çöp adam oyunu. Çöp adama engelleri aşması ve ilerlemesi için yardımcı oluyoruz.

Oynamak için tıklayın..

Poop Adventure 2

Poop Adventure 2 muhteşem Poop Adventure oyun serisinin ikinci bölümü. Yine çöp adama ilerlemesi için yardımcı oluyoruz.


Poop Adventure 3

Poop Adventure 3 bağımlılık yapan Poop Adventure oyun serisinin üçüncü bölümü. Çöp adama yolunu bulabilmesi için yardımcı oluyoruz.

Oynamak için tıklayın..

Astro-Susi

Astro-Susi oyununda dünyayı küçük yeşil uzaylılardan kurtarmaya çalışıyoruz.


Breakdown at Santaland

Breakdown at Santaland point click tarzı online bir macera oyunu. Açılış gününden önce Santaland'deki bütün bozuk makineleri tamir edip, problemleri çözmemiz gerekiyor.

Oynamak için tıklayın..

Gyser Borgen

Gyser Borgen güzel bir aşk hikayesi. Siz (fil) , şatoya kapatılmış sevgilinizi bulmak için şato içerisinde dolaşıp doğru anahtarları bulmaya çalışıyorsunuz.




Dali

Dali isminden de anlaşılacağı gibi, Salvador Dali'ye ve onun korkutucu ama aynı zamanda bir o kadar da fantastik hayal dünyasına adanmış renkli bir oyun.


Eternity

Eternity dört ayrı bölümden oluşan Japon flash oyunu. Etrafı araştırıp oyunu bitirmeye çalışıyoruz.

Oynamak için tıklayın..

From Heaven to Hell - The Cries of Lost Souls

From Heaven to Hell - The Cries of Lost Souls point click tarzı bir macera oyunu. 360 derece gezebildiğimiz bu oyunda, odaları araştırıp oyunu bitirmeye çalışıyoruz.

Oynamak için tıklayın..

Das Geheimnis von Janatris

Das Geheimnis von Janatris, Notpron tarzı sürükleyici bir oyun. Doğru yerlere tıklayıp bir üst seviyeye geçiyoruz.

Oynamak için tıklayın..

The Offical Keke Game

The Offical Keke Game point click trazı tipik bir kaçış oyunu. Etrafı araştırıp, gerekli nesne ve ipuçlarını bulup kullanarak oyunu tamamlıyoruz.

Oynamak için tıklayın..

Acaro 2

Acaro 2 eğlenceli Acaro oyun serisinin ikinic bölümü. Sevimli kahramanımıza doğru yerlere tıklayarak yardımcı oluyoruz.



Acaro 1 için tıklayın..

Jack French 2 - The Good Dr. Ferrer

Jack French 2 - The Good Dr. Ferrer point click macera oyun serisinin ilk bölümü. Detektif Jack Frenck'e araştırdığı cinayet davasında yardımcı oluyoruz.



Case of The Crabs

Case of The Crabs oyununda amacımız dedektif Nick Bounty'e bir cinayeti çözmesi için yardımcı olmak.



Serinin diğer oyunu:The Goat in the Grey Fedora.

The Goat in the Grey Fedora

The Goat in the Grey Fedora komik bir detektif oyunu. Bilmecelerin çözerek ilerlediğimiz bu oyunda asıl amacımız kayıp keçiyi bulmak!



Nick Bounty serisinin ilk oyunu: Case of The Crabs.

Derrick - Das Adventure

Derrick - Das Adventure alman yapımı bir macera oyunu. Detektif Derrick rolü ile etrafı araştırıp oyunu bitiriyoruz.

Oynamak için tıklayın..

Mayan Mayhem: Episode 1 - The River Rapids Rampage

Mayan Mayhem: Episode 1 - The River Rapids Rampage , Scooby Doo oyun serisinin ilk bölümü. Scooby ve arladaşı Shaggy'e maceralarında yardımcı oluyoruz. Güzel bir macera oyun serisi.


Mayan Mayhem: Episode 2 - Creepy Cave-in

Mayan Mayhem: Episode 2 - Creepy Cave-in , Scooby Doo macera oyun serisinin ikinci bölümü.

Scooby ve Shaggy'e maceralarında yardımcı oluyoruz.




Mayan Mayhem: Episode 3 - Terror In Tikal

Mayan Mayhem: Episode 3 - Terror In Tikal, Scooby Doo online flash macera oyun serisinin üçüncü bölümü. Scooby ve Shaggy'e maceralarında yardımcı oluyoruz.





Mayan Mayhem: Episode 4 - Temple of Lost Souls

Mayan Mayhem: Episode 4 - Temple of Lost Souls, Scooby Doo oyun serisinin dördüncü bölümü. Macera tarzı bu oyunda kahramanlarımız Scooby ve Shaggy'e yardımcı oluyoruz.


Birth of Johnny Rocketfingers

Birth of Johnny Rocketfingers serinin ilk bölümüm. Macera tarzı bu oyunda Johnny' kötü adamlara karşı koyması için yardımcı oluyoruz.


Quest in the Dark

Quest in the Dark güzel grafiklere sahip yeni bir online flash macera oyunu.

Oynamak için tıklayın..

Johnny Rocketfingers 2

Johnny Rocketfingers 2 point click tarzı macera oyun serisinin ikinci bölümü. 18 yaş altı için sakıncalı olan bu oyunda karanlık işler çeviren Johnny'e düştüğü kötü durumdan kurtulması için yardımcı oluyoruz.

Oynamak için tıklayın..

In Search of Josephine

In Search of Josephine puzzle tarzı oyun sevenler için muhteşem bir seçim. Amacımız Josephine'in tüm parçalarını bulabilmek.


Horror on the High Seas: Episode 1 - The Ghost Pirate Attacks

Horror on the High Seas: Episode 1 - The Ghost Pirate Attacks , Scooby Doo macera oyun serisinin ilk bölümü. Scooby ve Shaggy'e yardım edip oyunu tamamlıyoruz.

Oynamak için tıklayın..

Mob Payback

Mob Payback oyununda amacımız borcumuz olan 1000 doları toparlayabilmek için önce çeteye yakalanmadan evden çıkabilmek.


Horror on the High Seas: Episode 2 - Neptune's Nest

Horror on the High Seas: Episode 2 - Neptune's Nest serinin ikinci oyunu. Zorlu bilmeceleri çözerek, mantığa dayalı bu oyunda kahramanlarımız Shaggy ve Scooby'e yardımcı oluyoruz.


Overtime at Santa's Factory

Overtime at Santa's Factory güzel bir yılbaşı oyunu. Noel Baba'nın fabrikasındayız. Noel Baba çoktan hediyeleri dağıtmak için yola çıkmış ancak unuttuğu hediyeleri toplayıp bir roket ile ona gönderme görevini de bize vermiş.


Geek Quest

Geek Quest üniversiye kampüsünde geçen, point click tarzı bir flash macera oyun serisinin ilk bölümü.


Horror on the High Seas: Episode 3 - Reef Relief

Horror on the High Seas: Episode 3 - Reef Relief serinin üçüncü oyunu. Scooby ve Shaggy'e maceralarında yardımcı oluyoruz. Scooby Doo oyunları sevenler mutlaka Mayan Mayhem serisine bir göz atsın.

Oynamak için tıklayın..

Horror on the High Seas: Episode 4 - Pirate Ship of Fools

Horror on the High Seas: Episode 4 - Pirate Ship of Fools, Scooby Doo oyun serisinin dördüncü bölümü. Scooby ve Shaggy'e korsan gemisindeki maceralarında yardımcı oluyoruz.


Solve The Murder

Solve The Murder oyununda amaç isminden de anlaşılacağı gibi işlenmiş bir cinayetin sırrını ortaya çıkarmak.


El Misterio de CengLang

El Misterio de CengLang (ChenLang Mystery) point clic tarzı bir başka macera oyunu. Görevimiz bir cinayeti aydınlatmak.


Exodus Core

Exodus Core; Twelve Doors oyununun yapımcılarından yeni bir point click tarzı flash oyun. Bilmeceleri çözüp, etraftaki nesne ve ipuçlarını değerlendirerek oyunu tamamlıyoruz.


TCB Museum

TCB Museum,TCB(Things came up to my brain) Museum; Teasure Box oyununun yapımcısından, bir diğer interaktif flash oyun. Gizlenmiş 5 adet yıldızı bulup çarkıfeleğin üzerine yerleştiriyoruz.


Dorfield's Scary Adventure

Dorfield's Scary Adventure oyununda bir cadı tarafından ürkütücü bir malikaneye kapatılmış Dorfield'a kaçabilmesi için yardımcı oluyoruz. Dikkat etmemiz gereken en önemli şey Dorfield'ın fazla korkmamasını sağlamal. Yön tuşları ile ilerleyip, mouse ile objelere tıklıyoruz.


Adventures of Roderick The Brave

Adventures of Roderick The Brave oyununda Roderick'e hapsolduğu şatodan kaçabilmesi için yardımcı oluyoruz. Maceraperest arkadaşı ve bir büyücü kahramanımıza eşlik ediyor. Kısa ve zevkli bir point click tarzı macera oyunu.


Bake a Cake with Sartha Mewart

Bake a Cake with Sartha Mewart oyununda annesi için doğum günü pastası hazırlamak isteyen Sartha Mewart'a pasta için gerekli malzemeleri bularak yardımcı oluyoruz.


Panda Aventure

Panda Aventure, bizi Panda adasının sihirli dünyasına taşıyan son derece keyifli bir point click oyunu. Adayı araştırıp, bulduğumuz nesne ve ipuçlarını kullanarak oyunu bitiriyoruz.


Balagan Story

Balagan Story, Rus yapımı, çocuklar için yapılmış bir oda oyunu.


Alfie's North Pole Adventure

Alfie's North Pole Adventure kısa ve renkli bir point click oyunu. Noel Babanın işyerini keşfedip,karşmızıa çıkan bilmeceleri çözüyoruz.


Canlı Sohbet